Met behulp van innovatieve Rope Access technieken bieden wij u praktische oplossingen bij werkzaamheden op hoogte en op plaatsen die lastig te bereiken zijn.

Met ons team van professionals bieden wij u praktische oplossingen bij werkzaamheden op hoogte en op plaatsen die lastig te bereiken zijn. Onze kracht is dat we, ongeacht hoe groot of complex de vraag, snel kunnen schakelen met ons eigen personeel waardoor we altijd flexibel inzetbaar zijn.

Bij Smart Inspections houden we van uitdagingen en weten we dat geen enkele klus hetzelfde is. Daarom hebben we geleerd te vertrouwen op onze kennis en innovatiekracht. Wij beschikken over een team met eigen mensen, waardoor wij snel en efficiënt kunnen inspelen op uw vraag..... hoe complex deze ook is.

Veiligheid is onze eerste prioriteit. Voorafgaand aan ieder project wordt een risicoanalyse uitgevoerd. Daarnaast werken wij alleen met gecertificeerde inspecteurs, klimmaterialen en gereedschappen. Wist u bovendien dat wij ook IRATA trainingen geven?

Wij beiden ervaren inspecteurs die gespecialiseerd zijn in het inspecteren van windmolenbladen, zowel on- als offshore. (BZEE ROT-1 module)

Door het werken met Rope Access techniek kunnen we snel en efficiënt werkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen uitvoeren. Het resultaat: optimale veiligheid en een minimale overlast en/of buitenbedrijfstelling.