Inspecteren met behulp van drones gaat slim - snel, zonder hinder en ook op moeilijk bereikbare plaatsen.


Civiele kunstwerken

Het inspecteren van civiele kunstwerken vraagt veel kennis van de techniek. Daarom inspecteren ervaren civiele inspecteurs nu met een drone. Ondersteunt door een ervaren piloot en indien nodig een extra waarnemer kunnen zij tijdens de inspectie inzoomen op schades en details, om zoveel mogelijk informatie over het kunstwerk te verzamelen tijdens de inspectie.

Wij zijn ervaren in het regelen van alle benodigde vergunningen en stremmingen. Zowel voor landverkeer als voor het scheepvaartverkeer. Vooraf aan elke inspectie stellen wij een uitgebreid vliegplan op.


Olie en gas

Inspecteren van boor- en productieplatformen op zee zijn uitstekend mogelijk met drones. Dankzij onze stabiele en luchtwaardig gekeurde drones zijn wij in staat juiste analyses te maken van de staat van het platform. Slimmer, veiliger en sneller dan het bouwen van een stijger of het inzetten van een kraan. Daarnaast kan de inzet van onze rope access inspecteurs een perfect totaal beeld geven van de aangetroffen status.


Windenergie

Windmolens zijn vaak moeilijk te bereiken - maar niet met een drone. Met onze drones kunnen scherpe beelden worden verzameld van de windmolens. Bijvoorbeeld van schades aan bladen. Hierdoor kan een nauwkeurige schade-analyse worden gemaakt van de windmolens en kunnen grotere schades worden voorkomen. De combinatie van een drone inspectie met onze rope access inspecteurs geven een perfect totaal beeld en leiden tot een goed instandhoudingsadvies. Slimmer werken leidt tot kortere onderhoudscampagnes en minder stilstand.